ARS Autoschade Restauratie Sebastian

Auto restauratie

Schade? Wij kunnen u snel helpen!

Goed onderhoud

Snelle onderhoud

Elke schade oplossend

Mooie resultaten

Auto restauratie na schade

Als u auto restauratie nodig heeft bij uw beschadigde auto, dan kunnen wij dit voor u realiseren. Zo kunnen wij diverse reparaties uitvoeren en spuitwerk realiseren. Daarnaast kunnen wij uw auto tevens schoonmaken, interieur reinigen en diepe reinigingen uitvoeren. Kortom, u kunt uw auto bij ons weer als nieuw laten maken. Welke diensten u ook nodig heeft, groot of klein, wij voeren ze graag voor u uit.

Auto restauratie & spuiterij

Uw auto of oldtimer kunt u bij ons laten spuiten. Als u graag uw auto een nieuwe kleur geeft of schade wilt overspuiten dan kunnen wij dit voor u doen. In een speciale plek die hiervoor in is gericht voeren wij de reparaties uit. Zo maken wij eerste de auto spuitklaar. We bewerken eventueel krassen en als u dat wilt dan kunnen wij deukjes wegplamuren. De hele auto wordt eerst lichtjes opgeschuurd en geprepareerd. Daarna vindt een grondige reiniging plaats. Hierdoor zal het lak beter blijven zitten. Daarna vindt in een speciaal hok in de autospuiterij de spuitbehandeling plaats.

De autospuiterij is stofvrij en heeft een specifieke temperatuur. Hierdoor wordt het resultaat strak en professioneel. Wanneer uw auto in een nieuwe kleur gespoten wordt dan gaan we in meerdere sessies over de auto heen. Zo krijgt de auto een diepe kleur en zit er een dikkere laag verf over de auto.

Auto restauratie bij autoschade in Helmond

Naast het overspuiten van de auto in de autospuiterij beschikken wij over gecertificeerde medewerkers om uw volledige autoschade of restauratie vakkundig aan te pakken. Plaatwerk, richten van de auto, vernieuwen bodywerk onderdelen, snijden en lassen is ons dagelijks werk.

Zeker bij schade kan dit handig zijn. We kunnen deuken verwijderen en delen van de auto vervangen. Alles van kleine schades tot grotere schades kunnen wij aanpakken zodat uw auto er weer als nieuw bij staat. Denk hierbij aan krasjes doordat sleutels tegen de auto zijn gekomen of parkeerschade. Een deuk doordat u tegen een paaltje bent gereden of doordat iemand tegen uw auto is gekomen kan bij ons in de autospuiterij ook verholpen worden.

Wilt u meer informatie?

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs
Scroll naar boven