ARS Autoschade Restauratie Sebastian

Autoschade

Schade? Wij kunnen u snel helpen!

Goed onderhoud

Snelle onderhoud

Elke schade oplossend

Mooie resultaten

Autoschade in Helmond laten verhelpen

Als u autoschade in Helmond en omgeving wilt laten verhelpen dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in spuitwerk, restauratie en het reinigen van auto’s en oldtimers. Wij leveren diverse diensten waaronder dus reparaties en restauraties. Bij ons kunt u uw auto dus van binnen en van buiten weer als nieuw laten restaureren. Regelmatig leveren we naast spuitwerk ook andere diensten zoals het verwijderen van roest en het uitdeuken van auto’s. Deze dienst in combinatie met spuitwerk leveren we vaak voor auto’s die gerepareerd moeten worden na een schade of gerestaureerd moeten worden. 

De autospuiterij en auto restauratie

In de autospuiterij kunt u diverse soorten autoschades laten repareren. Voor een autoschade in Helmond kunt u bij ons alle reparaties laten uitvoeren. Dit kan zowel bij schade of als u graag uw auto een nieuwe look wilt geven. Bij schade door krassen of door weersinvloeden kan uw lak zichtbaar verminderen. Zo kunnen er zichtbare grote krassen zijn maar ook haarkrasjes door een te grove schoonmaakbeurt. We zien ook regelmatig dat het lak bij stukken van de auto er af bladdert.

Een andere vorm van lak vermindering is het verkleuren van de lak. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij rode lak. Door de zon kan in de look van de jaren de helderheid van het lak verminderen. In als deze gevallen kunnen wij dezelfde kleur opnieuw spuiten of een nieuwe kleur overspuiten.

Overspuiten na autoschade in Helmond

Na overleg gaan wij aan de slag. Van te voren nemen wij dus de wensen met u door. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wij maken dan ook een helder prijsafspraak. Met het overspuiten is namelijk veel mogelijk. Wij kunnen de auto overspuiten als enkele dienst of nog meer restauraties uitvoeren. Zo kunnen wij schades wegwerken. Denk aan zeer diepe krassen of het wegwerken van deuken. Met een speciaal plamuur kunnen wij deuken opvullen. Ook kunnen wij nieuwe auto onderdelen bestellen. Daarna spuiten wij de auto over. De schades kunnen wij dus allemaal wegwerken.

Uw auto reinigen Naast auto restauratie aan de buitenkant kunnen wij ook de binnenkant van uw auto schoonmaken of diep reinigen. Afhankelijk van de diensten die nodig zijn kunnen wij een pakket samenstellen. Bij vlekken kunnen wij bijvoorbeeld de bekleding diep reinigen en stomen. Bij elke oppervlakkig vuil kunnen wij de auto stofzuigen en het interieur reinigen. Wat er ook nodig is. Wij zorgen voor het optimale resultaat. De auto kunnen wij er als nieuw uit laten zien door onze apparatuur en speciale schoonmaakmiddelen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs
Scroll naar boven