ARS Autoschade Restauratie Sebastian

Over ons

Schade? Wij kunnen u snel helpen!

Goed onderhoud

Snelle onderhoud

Elke schade oplossend

Mooie resultaten

Auto restauratie en autospuiterij

Heeft u autoschade en Helmond is uw woonplaats? Als u een nieuwe laklaag nodig heeft na deze schade dan kan dat bij ons worden gedaan. Voor zowel nieuwe auto’s als voor oldtimers beschikken wij over de juiste materialen om een nette laklaag aan te brengen. U kunt om verschillende redenen uw auto over laten spuiten. Bij schade kan een spuitbeurt ervoor zorgen dat u zowel oppervlakkige als diepe krassen niet meer ziet. Afhankelijk van de autospuiterij gaat het puur op de kleur of ook echt voor het behandelen van de diepe krassen.

Voor een oldtimer kan soms zelfs een meer intensere behandeling nodig zijn. Denk hierbij aan het ontroesten van de auto. Vaak zijn dit delen bij de wielkassen en andere plekken die een behandeling kunne gebruiken. Het plamuren van oppervlakkige deuken kan ook een fantastisch uitkomt bieden om zo echt een nieuw resultaat te creëren. U kunt bij ons platen late vervangen en andere restauratie werkzaamheden laten verrichten.

De auto over laten spuiten

Voordat de auto over gespoten kan worden moet de auto voorbereid worden. Zo zal de auto eerst opgeschuurd worden. Eventueel plaatwerk kan vervangen worden en deuken kunnen met plamuur gevuld worden. Daarna wordt de auto flink gereinigd. Door de auto vervolgens in een stofvrije omgeving te spuiten komt het lak er super strak op.

Eerst wordt de basislak aangebracht en vervolgens de gewenste kleur. Echt alle kleuren zijn mogelijk bij het overspuiten. Een complete behandeling van de auto Naast het verrichten van restauratiewerkzaamheden en het vernieuwen van de laklaag kunnen wij dus ook uw auto behandelen na schade. Dit gaat immers over dezelfde werkzaamheden.

Bij krassen, deuken en andere schades kunt u zeker bij ons terecht. Wij kunnen de auto weer als nieuw eruit laten zien door onze professionele autospuiterij. Als delen van de auto vervangen moeten worden dan kunnen wij dit ook doen. Daarnaast voeren we ook kleine reparaties uit die voort zijn gekomen uit een schade. Denk hierbij aan het raken van een paaltje of een klas door een winkelkarretje.

Wilt u meer informatie?

© 2024  | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs
Scroll naar boven